Äldreomsorgsdagarna 2023

Vi visar innovativa lösningar i Skövde 2024 03 13 ihop med VilMer!

VilMers tjänster bidrar till mer meningsfulla aktiviteter och ögonblick vilket förbättrar livskvaliten för brukarna, personal och anhöriga. 
Använd VilMers aktivtetsdosett istället för läkemedel. 
Samhället och boendet sparar dessutom pengar!

 

Digitala Upplevelser och Live TV för demenssjuka

TV-kanalen med anpassat innehåll som passar personer med kognitiv svikt. Det är ny funktion i tjänsten Digitala Upplevelser.
Det ska vara enkelt och tryggt för personalen att sätta på TV:n och veta att innehållet är reklamfritt, inga krigsbilder, utan istället har filmer som skapar stämning och lugn på äldreboendet.  Innehåll som är anpassat efter dygnets timmar 24/7. 

16 499 kr (ord.pris: 18 249)

Priset är per år och gäller ett boende mellan 20-60 platser. Snittpris blir endast 1 kr /dag/brukare om boendet har 42 platser.
Vill ni ha pris på annan storlek på boende eller ett breddinförande i hela kommunen lämnar vi gärna offert till dig.
Tjänsten går utmärkt att teckna avtal i flera år med en gång.

VilMer VR plus 3 glasögon

Testa VilMers lättanvända VR tjänst som har över 400 filmer anpassat för äldreomsorgen. 

39 000 kr

3 stycken glasögon för 19 500 kr (engångsköp) och abonnemanget 19 500 kr per år.
Tjänsten går utmärkt att teckna avtal i flera år med en gång.

MinMemoria - förbättrar omsorgen

MinMemoria utvecklar hur levnadsberättelsen används, gör den mer levande, lättillgänglig och enkelt att uppdatera ihop med anhöriga. Använd bilder, filmer och kommunicera med anhöriga digitalt.
Vi visar tjänsten i montern som bl.a används på Silivahemmets äldreboende Hattstugan, ett äldreboende som är ett av Sveriges bästa äldreboenden. 

Digitala terapidjur

Digitala terapi och sällskapsdjur visas och ni kan testa de nya AI robotkatten Metakatt som både är uppladdningsbara med USB och som kan styras med röstkommando! Läs gärna berättelsen som 90-åriga ”Ingrid och lilla hjärtat.” som var först i Sverige att köpa den nya katten. Nu har hon två!

Erbjudande just nu 25% rabatt på nya Metakatt. Använden koden METAKATT25 i webbshoppen
Vill ni ha egen offert/e-faktura på övriga robotdjur fyll i offertformulär

Priserna angivna ovan gäller till 2024-03-30

Tävling och info

Var med i vår tävling där ett digitalt terapidjur lottas ut. Bidra till att sprida glädje och trygghet! Fyll i formuläret nedan för att vara med! 

PRODUKTERna vi visar i vår MONTER

Wera Welltech - logga

TIPS LÄSVÄRT ROBOTDJUR

Ingrid och lilla hjärtat

Ingrid och robotkatten ”Lilla hjärtat”

Ingrids brev om hur ensamheten tär och skillnaden robotkatten Metacat gjorde för henne när den kom hem till henne är både målande och berörande. Att få svara henne med omtanke och få tillbaka brev skrivna med kärlek som bläck är verkligen gåva. Det är svårt att förstå att en robotkatt

Läs mer »
Gun med hund på promenad

Forskning kring robotdjur

Effekter och nytta med digitala terapidjur. Det finns många forskningsartiklar kring att använda djur och digitala terapidjur inom äldreomsorgen och demenssjuka. Detta inlägg samlar en del av dem, först ut är en ny sammanfattning ifrån Joy For All där de studerat 10 olika forskningsprojekt. Längre ned lite länkar till forskning i

Läs mer »
Gun med robothunden

Rengöra robotdjur

En vanlig fråga vi får är hur rengör man de digitala terapi och sällskapsdjuren? Speciellt om de används i en miljö såsom ett äldreboende där flera personer använder djuret. De går ju inte tvätta i tvättmaskin för då förstör elektroniken i dem och de håller helt enkelt inte för att

Läs mer »
Logga VilMer

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå