VilMer VR

Enkelt att erbjuda spännande upplevelser i virtuella miljöer

VilMers VR lösning är enkel att använda och gör det lätt att skapa en aktivitet som är meningsfull.  Allt styrs via en surfplatta där du styr vad som samtidigt ska visas i glasögonen. Flera glasögon kan kopplas upp samtidigt och få uppleva samma upplevelse samtidigt.

Övriga som inte har glasögon kan följa med och se på surfplattan eller en TV vilket gör att det blir en uppskattad gemensam aktivitet.

VilMer VR

VR tjänsten ifrån VilMer:

Utbildning och uppföljning

Vid leverans får ni glasögonen förberedda med appen så den startar upp med automatik, inga handkontroller eller sensorer behövs. Det ska vara lätt att använda!

Vi har utbildning tillsammans och hjälper till med förberedelser, uppstart och genomförande. Tillsammans har vi sen förvaltningsmöten för att ni verkligen ska få ut mesta möjligt av er tjänst.

Innehållet utvecklas kontinuerligt och ni får tillgång till nya filmer och upplevelser allteftersom. Det vi gärna uppmuntrar till är att ni själva bidrar med egna filmer och upplevelser till era användare och som också sedan kan användas av övriga som använder tjänsten.

Ni kan även använda egna glasögon ni köpt tidigare och installera appen på de glasögonen, på så sätt kan ni återanvända glasögon ni fått i annat projekt eller från annan leverantör.

Vill du ha en demonstration eller har frågor? Vi håller gärna en gratis presentation för just er utan några förpliktelser, det är väldigt givande och tar ungefär 45 minuter. Klicka på knappen nedan och boka in en tid!

VilMer har ett unikt innehåll och det är en väldigt enkel tjänst att använda.  

Få möjligheten att simma med delfiner, vara nära pingviner, åka gondol i Venedig, besök Thailand, paddla i Antarktis, vara nära en tiger, dyka med sköldpaddor, besök avenyn i Göteborg eller sitta på stranden i Visby och se solnedgången.  Det finns alla möjligheter att hitta någon upplevelse som passar för alla. 

Finner ni inte önskad upplevelse rekommenderar vi att ni skapar egna filmer och laddar upp i plattformen. Att spela in 360 filmer är väldigt enkelt och för 15 tkr får man nödvändig utrustning. Att bidra och skapa personcentrerat innehåll tillsammans är en nyckel för framtidens äldreomsorg.

Filmklipp som visar upplevelsen

Detta är en av flera tjänster ifrån VilMer som Wera Welltech arbetar för.
MinMemoria (Digital levnadsberättelse), VilMer VR och Digitala Upplevelser.
Alla tjänster bidrar till underlätta för mer aktivitet och att jobba personcentrerat.

Vill du ha en demonstration eller har frågor?
Vi håller gärna en gratis presentation för just er utan några förpliktelser.
Kontakta oss så bestämmer vi en tid.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå