Live event VilMer VR

VR gjort enkelt!

Välkomna på live event 2:e november kl 13-13:30 då vi visar VilMer VR.

Det är väldigt enkel lösning med filmer anpassade för de de äldre.

Med VR-glasögon som automatiskt startar applikationen och som sen styrs via en användarvänlig app på en surfplatta blir det smidigt att låta de äldre besöka platser och delta i aktiviteter som de kanske inte kan uppleva fysiskt. Lätt att se och följa med på surfplattan vad de som har glasögonen på sig ser och upptill 20 stycken glasögon kan koppla upp sig samtidigt och styras ifrån en vanlig surfplatta!

Det är ett kort enkelt webbinar där vi fokuserar på att göra en demonstration och visning av VilMer VR och ni kan få ställa frågor om produkten.

Webbinariet kommer att spelas in och skickas till alla anmälda.

Varmt välkomna!

Fredrik Westergaard

Agenda

Vilmer VR

VilMer har ett unikt innehåll med över 400 filmer anpassat för äldre och det är en väldigt enkel tjänst att använda. Totalt sätt finns nästan 1000 filmer i plattformen som ni enkelt kan använda!  

Få möjligheten att simma med delfiner, vara nära pingviner, åka gondol i Venedig, besök Thailand, paddla i Antarktis, vara nära en tiger, dyka med sköldpaddor, besök avenyn i Göteborg eller sitta på stranden i Visby och se solnedgången.  Det finns alla möjligheter att hitta någon upplevelse som passar för alla. 

Finner ni inte önskad upplevelse rekommenderar vi att ni skapar egna filmer och laddar upp i plattformen. Att spela in 360 filmer är väldigt enkelt och för 15 tkr får man nödvändig utrustning. Att bidra och skapa personcentrerat innehåll tillsammans är en nyckel för framtidens äldreomsorg.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå